ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟΠΟ

ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤ 2012

                                                         

ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗΣ 2012

Έγινε και εφέτος με επιτυχία η ετήσια γιορτή Μπάσκετ του συλλόγου   στις εγκαταστάσεις μας  την Κυριακή 10/06/2012.
Γονείς και φίλοι των αθλητών και αθλητριών μας κατέκλυσαν τις κερκίδες του ανοικτού γηπέδου μας όπου το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνες μπάσκετ των τμημάτων υποδομής, διαγωνισμούς βολών , μπασιμάτων, δίποντων και τρίποντων και διαγωνισμό βολών γονέων. ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ  
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις όπου έναρξη αυτών έγινε με την βράβευση από τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Κόκκορη Κωνσταντίνο του αθλητή της Ανδρικής Ομάδας και  βασικού στελέχους της εθνικής ομάδας Παίδων και αρχηγού αυτής, με διακρίσεις στο εξωτερικό (Τσεχία) , επιλογή της Nike για το ετήσιο Jordan Camp (Λονδίνο), όπου και επελέγη στους 10 καλύτερους της Ευρώπης και ταξίδεψε στο Charlotte των ΗΠΑ όπου αγωνίστηκε με τους κορυφαίους 6 του κόσμου αποτελώντας την ALL STAR ομάδα όπου και διακρίθηκε, Δημήτρη Σταμάτη.
Στην συνέχεια βραβεύτηκαν οι αθλητές που συμμετείχαν στο εσωτερικό πρωτάθλημα Μπάσκετ και οι νικητές και νικήτριες των διαγωνισμών.
Η βραδιά έκλεισε με μουσική φαγητό και αναψυκτικά ευγενική χορηγία των επιχειρήσεων TOURTA CAKE και PIZZA FUN.
Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Κόκκορης Κων/νος
Ο κ. Κάνος Στράτος Τομεάρχης Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Καρατσιώλη, Ζαμπετωνίδου, Γεωργούλας
Το Δ.Σ. τους ευχαριστεί όπως επίσης και τους γονείς , φίλους, και μέλη του συλλόγου για την συμμετοχή και παρουσία τους.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…….!!!!!!!